Sfeerbeeld: Raadszaal

U bent hier: Home /

Hulp bij deze website

Laatste update: vrijdag 12 april 2013, 11:30 uur.

Deze website is met zorg samengesteld en voldoet aan de webrichtlijnen van de Nederlandse overheid. Voor gebruik van enkele functies binnen de website is het uitvoeren van JavaScript techniek vereist. U kunt hiervoor echter ook de functies van uw webbrowser zelf gebruiken.

Browsers

De website van de raad van Zaltbommel is geschikt voor alle moderne internet browsers, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer. Wij raden u aan uw internetbrowser altijd actueel te houden door de laatste versies te installeren.

Afdrukken

Alle informatieve pagina's op deze website zijn voorzien van een afdrukfunctie. U kunt pagina's afdrukken door op de link "Afdrukken" te klikken of via het menu van uw browser. De webpagina's worden in een aangepast formaat afgedrukt.

Voorlezen

De website is voorzien van een voorleesfunctie. In iedere pagina treft u een link aan naar een voorleesdienst, die de betreffende pagina aan u voorleest.

Lettergrootte

De website is voorzien van een functie om de website in een groter lettertype te presenteren. In iedere pagina treft u bij de tekst een link aan waarmee de lettergrootte van de tekst kan worden aangepast. U kunt de weergave van de site ook aanpassen door in- of uit te zoomen met uw browser.

PDF bestanden bekijken

De PDF bestanden die op de website worden aangeboden, kunt u openen met het gratis programma Adobe Acrobat Reader.

Raadsinformatiesysteem
Raadsinformatiesysteem
Raadsvergadering Live
Raadsvergadering Live
Politiek Portaal
Politiek Portaal

Volg ons

  • Twitter
  • RSS